У Росію чомусь не хотіла: Українку-прихильницю "русского міра" затримали під час втечі до Польщі - вона мріяла про перемогу РФ у війні

Під час спроби виїзду до Польщі прикордонники затримали громадянку України, яка підтримувала агресію Росії проти України. У своїх соцмережах вона розміщувала дописи на підтримку "асвабадітєлєй", російського президента Володимира Путіна та дуже чекала на прихід окупантів у своє рідне місто, передають Патріоти України.

Однак втікати зрадниця чомусь вирішила не в улюблену Росію, а в Польщу. Подробиці розповіли у Державній прикордонній службі України.

Прикордонники розповіли, що затримали громадянку України, яка намагалася виїхати в Польщу.

"З початком повномасштабного вторгнення жінка підтримувала агресію Росії проти України. Проте, не дочекавшись приходу "асвабадітєлєй", вона вирішила виїхати до Польщі. Під час перевірки її сторінок у соцмережах прикордонники виявили дописи з проросійськими поглядами", – зазначили у ДПСУ.

Зважаючи на опубліковані на сторінці ДПСУ скриншоти, громадянка України підтримувала російське вторгнення, поширювала тези, що Росія "бореться з нацизмом в Україні", і дуже чекала на прихід окупантів у своє місто.

Її не дуже бентежили безжальні удари російських окупантів по українських містах, загибель цивільних українців, зокрема, і дітей на території України – зрадницю куди більше турбували "обстріли в Бєлгороді".

Однак чомусь втікати вона зібралася не в Росію, а на територію Євросоюзу.

"Правоохоронці зібрали достатню доказову базу та повідомили зловмисниці про підозру. Фігурантці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", – повідомили у ДПСУ.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...