У руках була записка: ЗМІ повідомили про смерть нібито вбивці Дугіної

Австрійське видання Exxpress з досить сумнівною репутацією повідомило про смерть Наталії Вовк - українки, яку Росія називає вбивцею доньки пропагадиста Олександра Дугіна Дар'ї. Про це йдеться на сайті видання, передають Патріоти України.

За даними видання, тіло Наталії Вовк нібито знайшли в орендованій квартирі з 17 ножовими пораненнями. У руках нібито вбивці Дугіної була записка, зміст якої видання не уточнює.

Крім того, Exxpress опублікувало нібито кадр з квартири, де знайшли тіло Вовк. На світлині видно окровавлену жінку, яка лежить на ліжку. Однак це фото доволі сумнівне, адже росЗМІ публікували його ще у 2020 році. На ньому 26-річна мертва москвичка, яку вбили напередодні весілля.

"Сильний хід" обернувся проблемою: Республіканцям не подобається кандидат Трампа на посаду віце-президента США

субота, 27 липень 2024, 11:00

Ряд республіканців у Палаті представників Конгресу США критикують обрання колишнім президентом Дональдом Трампом сенатора Джея Ді Венса на посаду віцепрезидента, попереджаючи, що цей вибір не допоможе — а може нашкодити — шансам партії на перемогу в ли...

У ворога особливий план: Армія РФ подрібнює наступальні операції по всьому фронту, щоб відволікти ЗСУ, - ISW

субота, 27 липень 2024, 10:53

Росія переходить до тактики подрібнення наступальних операцій з розтягуванням їх на значну ділянку фронту. Таким чином, російське командування розраховує підтримувати постійний наступальний тиск на всьому фронті, аби не дати Силам оборони України перех...