У Севастополі прогриміли нові вибухи поблизу ТЕЦ

У тимчасово окупованому Севастополі (Крим) вдруге за день прогримів потужний вибух. Тим часом окупанти продовжують усувати наслідки розгромної ракетної атаки на штаб командування Чорноморського флоту Росії, передають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "Кримський вітер", а також "Крим. Реалії", о 17:37 у Севастополі пролунав ще один потужний вибух - від нього затремтіли шибки у вікнах. За даними каналу "Кримський вітер", було атаковано Севастопольську теплоелектроцентраль.

"Ймовірно, вдарили по Севастопольській ТЕЦ", - пише канал. Російський проект "ВЧК-ОГПУ", який публікує інсайдерську інформацію, також повідомив про вибухи в районі ТЕЦ. "Очевидці повідомляють, що у Севастополі нові вибухи. У районі ТЕЦ", - пише канал.

Втім, згодом "Кримський вітер" повідомив з посиланням на очевидці, що Севастопольська ТЕЦ поки ціла. Деталей від місцевих гауляйтерів наразі нема.

Вибухи у Криму 22 вересня

22 вересня в тимчасово окупованому Севастополі пролунали гучні вибухи та місцеві канали заявили про ракетну атаку. Росіяни пустили димову завісу над Севастопольською бухтою, а гауляйтер міста Михайло Развожаєв заявив, що по штабу Чорноморського флоту завдали ракетного удару.

Згодом Збройні сили України офіційно підтвердили удар по штабу Чорноморського флоту Росії у тимчасово окупованому Севастополі (Крим). Крім того, у Криму триває тривожний день з "бавовною". Моніторингові проекти повідомляють про пожежу на аеродромі окупантів в Новофедорівці.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...