У Севастополі студента з Маріуполя змусили вибачатися за прапор України, розміщений всередині його квартири

В окупованому Севастополі змусили вибачатися на камеру студента зі зруйнованого російськими загарбниками Маріуполя, в будинку у якого висів прапор України, повідомляють Патріоти України.

У мережі з'явилося відео, на якому невідомий стоїть на вулиці і знімає вікно Кирила, через яке видно український прапор. Пізніше був опублікований ролик, де хлопець розповідає, що переїхав до Севастополя з Маріуполя. "Під впливом західної пропаганди, яка отруювала мій мозок протягом 19 років, я розмістив українську символіку у вигляді прапора у себе в кімнаті на стіні. Тим самим здійснив плювок в обличчя всім людям, які мене підтримували", - говорить він.

Студента змусили принести вибачення і сказати, що він хоче отримати громадянство Російської Федерації і "бути корисним суспільству".

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...