У Шебекіному страшно "зраділи": Депутат Держдуми закликав закидати авіабомбами Бєлгородську область

Депутат Держдуми РФ, член комітету з оборони Андрій Гурульов закликав бомбити на Бєлгородщині районний центр Шебекіно керованими авіабомбами. Таку заяву він зробив в ефірі програми кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова, фрагмент якої публікують у соцмережах, передають Патріоти України.

“Оборонно-промисловий комплекс розкрутився, йому потрібен час, щоб зробити й накопичити матзасоби для війни. Ударні угруповання у нас однаково з'являться, сьогодні треба точково ворога душити і довбати. По околицях Шебекіно, гадаю, там авіація розбереться, зокрема керованими бомбами”, – несподівано запропонував войовничий депутат, очевидно, наляканий недавніми інцидентами на території Бєлгородської області, яку в українському сегменті соцмереж жартома називають “незалежною БНР”.

В коментарях до цього відео користувачі соцмереж висловлюють двояке ставлення до такої пропозиції російського політика. Одні закликають припинити бомбити Шебекіно, а інші навпаки – пропонують вдарити одразу по Бєлгороду.

"Кремлівські нацисти, досить бомбити Шебекіно! БНР буде вільною!", "Шомбити Бебекіно – це вам не домбити Бомбас!", "Та вгатіть уже ядеркою по Бєлгороду, не можна, щоб він дістався украм!" – пишуть коментатори.

Речник Андрія Гурульова змушений був після цього конфузу виправдовувати свого шефа, повідомивши російським Telegram-каналам, що депутата неправильно зрозуміли, він нібито казав про відведення загрози від Шебекіно, а не про те, як його бомбити.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...