У штурми кидають навіть поранених: ГУР розповіли, де окупанти намагаються пришвидшити наступ

Російські війська посилюють наступ у районі Лимана в Донецькій області. Через значні втрати вони почали задіювати на штурми навіть поранених військових. Про це повідомило Головне управління розвідки, передають Патріоти України.

Російські війська для посилення темпів наступу в районі Лимана перекинули додаткові штурмові підрозділи 283 та 488 мотострілецьких полків ЗС РФ. Водночас бійці Сил безпеки і оборони України завдали новоприбулим окупантам серйозних втрат, унаслідок чого окремі штурмові групи втратили боєздатність.

За даними української розвідки, деморалізовані російські загарбники відмовляються йти в бій і скаржаться на відсутність надійних укриттів від українських дронів.

В Головному управлінні розвідки повідомили, що для продовження наступальних дій окупаційні сили використовують методи тиску, примусу та залякувань. Зокрема, для атак на передову кидають легкопоранених загарбників, що свідчить про безвідповідальне ставлення командування до своїх військових.

На Запорізький напрямок перекинуть додаткову зброю і техніку, - Сирський

понеділок, 28 жовтень 2024, 20:27

На Запорізький напрямок Сили оборони спрямують додаткові поставки зброї та техніки. Зокрема, особливу увагу буде приділено підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський,...

Серед фігурантів - лікар з паспортом РФ: СБУ повідомила про ліквідацію шістьох схем для ухилянтів (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 20:15

Служба безпеки України та Нацполіція в Закарпатській, Львівській та Черкаській областях ліквідували шість схем ухилення від мобілізації та нелегального виїзду військовозобов'язаних за кордон. Про це повідомляє СБУ в понеділок, 28 жовтня, передають Патр...