У СІЗО Ростова-на-Дону ув'язнені ІДІЛівці з Північного Кавказу захопили у заручники своїх тюремників

Терористи вимагають машину, зброю та можливість виїхати з ізолятора.

У слідчому ізоляторі (СІЗО) Ростова ув'язнені захопили в заручники двох наглядачів. Про це 16 червня повідомляють росЗМІ.

За даними Федеральної служби виконання покарань РФ, обвинувачені, які утримувалися в одній із камер СІЗО-1, захопили в заручники двох співробітників закладу. З ними ведуться переговори.

На місце події по вулиці Максима Горького прибув ОМОН, рух у центрі Ростова обмежили.

За даними соцмереж, злочинців шестеро, усі - родом з Інгушетії, засуджені за кількома "терористичними статтями". Вони вимагають машину, зброю та можливість виїхати з ізолятора.

Ув'язнені записали кілька відео і підтвердили, що є членами угрупування ІДІЛ. На кадрах видно, що вони озброєні ножами та заточками.

Зачищають від ворога кожен куточок Вовчанська: У бригаді "Лють" показали кадри з прикордонного містечка, за який тривають жорстокі бої (відео)

вівторок, 25 червень 2024, 8:30

У Міністерстві закордонних справ (МВС) показали кадри з боїв бійців підрозділу "Лють" у Вовчанську. Воїни зачищають кожен куточок міста від ворога, передають Патріоти України. "У тісній взаємодії з операторами БпЛА, бійці ретельно перевіряють кожен кут...

"Сербия повела себя как последняя конченая шлюха": Кремлівська пропаганда образилась на "братушек", а потім... забирає свої слова з вибаченнями

вівторок, 25 червень 2024, 8:22

"Сербия повела себя как последняя конченая шлюха, мне кажется, тут даже спорить не о чем",— російський пропагандист Сергій Мардан в ефірі «Соловьев Live» буремно, по-хамськи відреагував на інформацію про те, що сербська зброя з відома Бєлграда опинилас...