У скреп буде істерика: Турчинов розповів, як можна знести Кримський міст

Кримський міст може бути знищений протягом декількох хвилин за допомогою українського мобільного комплексу крилатих ракет "Нептун". Про це в інтерв'ю виданню LB.ua заявив колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) країни Олександр Турчинов, повідомляють Патріоти України.

«Наші крилаті ракети зможуть знищувати військові кораблі РФ будь-якого класу не тільки в Чорному та Азовському морі, але і в портах їх базування, а при необхідності, протягом декількох хвилин знести міст, яким так хизується Росія», - похвалився Турчинов. Він нагадав, що на момент початку війни на Донбасі на озброєнні України не було жодної крилатої ракети.

«Отримані у спадок від СРСР ми віддали росіянам, коли відмовлялися від ядерної зброї. Фактично з нуля було створено універсальний мобільний комплекс крилатих ракет. Виконано величезний обсяг роботи - роботи, яка робить нас сильними і змушує рахуватися з нашими інтересами», - підкреслив екс-секретар РНБО. Як повідомляв УНІАН, на початку грудня 2018 року українські військові успішно випробували вітчизняну нову крилату ракету «Нептун».

Завершення розробки і початок випробувань комплексу крилатих ракет наземного базування для ураження морських берегових цілей за проектом «Нептун» заплановані на 2019 рік. 5 квітня в Одеській області пройшли успішні випробування крилатої ракети «Нептун» в умовах протидії РФ засобами радіоелектронної боротьби. 27 травня на одному з військових полігонів Одеської області відбулися чергові вогневі випробування ракетного комплексу РК-360МЦ "Нептун".

Пропагандисти Кремля заявили, що РФ і Україна "вперше провели очні переговори" стосовно дітей, омбудсмен відреагував

середа, 24 квітень 2024, 22:28

Дитяча омбудсменка країни-окупанта Росії Марія Львова-Бєлова заявила, що РФ і Україна нібито "вперше провели очні переговори стосовно дітей". Про це повідомило 24 квітня російське пропагандистське агентство "РИА-Новости", передають Патріоти України. "П...

Білий дім обіцяє: США передали Україні "значну кількість" ATACMS, і "доправлять ще"

середа, 24 квітень 2024, 22:17

Радник президента США Джо Байдена з питань національної безпеки Джейк Салліван підтвердив передання Україні далекобійних американських ракет ATACMS. Про це Салліван сказав на брифінгу 24 квітня, його цитує Reuters, передають Патріоти України. За словам...