У Слов’янську затримали зрадницю, яка наводила російські ракети на позиції ЗСУ

У Слов’янську Донецької області місцева мешканка допомагала окупантам наводити ракети та здавала позиції ЗСУ. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура, передають Патріоти України.

У січні 2023 року жінка через соціальні мережі передавала представнику РФ інформацію про позиції наших воїнів та місця дислокації техніки ЗСУ на території міста Слов'янськ. «Крім того, жінка підтверджувала або спростовувала дані, що вже є в окупантів. За це підозрювана отримувала від росіянина кошти», — йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що їй повідомили про підозру у несанкціонованому розповсюдженні інформації про розташування Збройних сил України в умовах воєнного стану. Нині їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без внесення застави.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...