У "Слуг" та ОПЗЖ попереду велика бійка при підрахунку голосів: Екзіт-поли розійшлися з прізвищами нового мера рідного міста Зеленського

Після того як партія президента не змогла на виборах вибороти посаду міського голови жодного обласного центру, битва у другому турі за Кривий Ріг носила майже "сакральний" характер.

Результати екзит-полів на виборах мера Кривого Рогу говорять про перемогу обох кандидатів. В одному переміг Костянтин Павлов, в іншому - Дмитро Шевчик. Про це свідчать результати екзит-полів від "Центру дослідження розвитку територій" та на замовлення фонду "Українська політика", зазначають Патріоти України.

За даними опитування "Центру дослідження розвитку територій", у кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" Павлова 58,86% голосів, а у Дмитра Шевчика від "Слуги народу" - 41,14%. За їх результатами, перемагає Костянтин Павлов.

Екзит-пол на замовлення "Української політики" стверджує, що переміг Дмитро Шевчик, за якого, за їхніми даними, проголосували 51,7% виборців, а за Павлова - 47,2%.

Раніше громадянська мережа ОПОРА повідомляла, що явка на виборах мера Кривого Рогу на 16:00 склала 28%. Похибка оцінки - 1,25%.

У другому турі виборів Кривого Рогу за посаду змагалися кандидат від "Слуги народу" Дмитро Шевчик і представник "Опозиційний платформи - За життя" Костянтин Павлов.

"Треба приймати важкі рішення": Командувач Збройних сил Естонії запропонував готуватися до можливої блокади Балтійського моря

неділя, 5 травень 2024, 21:00

Естонський генерал Мартін Херем заявив, що разом з Польщею, Швецією та Фінляндією – країнами, які вступили до НАТО, Естонія повинна мати можливість вирішити одну з ключових проблем – можливу блокаду у Балтійському морі. Про це йдеться у річному огляді ...

Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

неділя, 5 травень 2024, 20:41

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України. Як відомо, лідер Піднебесної прибу...