Бути чи не бути: У "Слузі народу" розповіли про шанси на розпуск Ради

Імовірність дострокового розпуску Верховної ради України оцінили в 15%. Таку заяву 15 лютого зробив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко. Він розповів, що на сьогоднішній день достроковий розпуск і нові вибори до українського парламенту малоймовірні, передають Патріоти України.

"Низько дуже оцінювання, на 15%", - заявив Корнієнко. Цікаво, що недавно президент України Володимир Зеленський на одному із засідань фракції "Слуга народу" зробив заяву про те, що не планує розпускати Раду. Про це тоді повідомив нардеп Максим Бужанський.

"На засіданні фракції президент України урочисто і категорично заявив, що ні про яке достроковий розпуск парламенту восени не може бути й мови. І закликав зосередитися на продуктивній роботі протягом всієї каденції", - заявив нардеп.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...