У "Слузі народу" заявили про продовження розслідувань проти Коломойського та "інших олігархів"

У партії "Слуга народу" заявили, що розслідування справ, пов'язаних з Коломойським триватиме незалежно від санкцій США, передають Патріоти України.

"Незалежно від того, як будуть розвиватися події з американськими санкціями, розслідування справ, пов'язаних з Коломойським, в Україні продовжиться. Це стосується і "ПриватБанку", і інших історій. Офіс Генерального прокурора і НАБУ плідно працюють в тих провадженнях, які є", - заявив глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Він також додав, що визначення "деолігархізація" може торкнутися і екс-президента. "Порошенко, Коломойський або будь-який мільярдер повинен розуміти, що тепер він живе за загальними для всіх законними правилам", - зазначив глава партії.
Віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук також зазначив, що Коломойський - не єдиний в списку. "Я думаю, що аналогічна принципова реакція буде до будь-якого з олігархів, незалежно від його прізвища і місця перебування в Україні, тому що напрямок, який демонструє президент України, це повернення в українців довіри до держави, державних інституцій, і що дуже для нас визначальне - до правової системи України", - підкреслив він.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...