У Соледарі окупанти сховали між будинками командний пункт і поплатилися (відео)

У місті Соледарі окупаційні сили приховали свій командний пункт просто серед мирних житлових будинків, передають Патріоти України.

Однак аеророзвідувальні підрозділи 30-ї окремої мотострілецької бригади "Команда В'ялого" виявили місце розташування прихованого супротивника і направили керовану авіаційну бомбу точно за координатами цілі. Точний приліт – і від КП залишилася лише вирва.

Військові 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького допомогли ліквідувати командний пункт ворога у Соледарі на Донеччині.

"У Соледарі окупанти сховали серед житлових будинків командний пункт. Але кмітливі аеророзвідники 30 ОМБр "Команда В'ялого" виявили прихованого ворога і скоригували туди скидання керованої авіаційної бомби.Командний пункт росіян у Соледарі Донецької області знищили високоточною авіабомбою JDAM: штаб окупантів виявили аеророзвідники 30-ї ОМБр та передали координати Повітряним силам ЗСУ.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...