У справі про "погрози" Зеленському: Марусі Звіробій обрали запобіжний захід

Печерський районний суд Києва 10 лютого обрав запобіжний захід волонтерці Марусі Звіробій у вигляді особистого зобов'язання. Її також зобов’язали носити електронний браслет, передають Патріоти України.

Звіробій зобов'язана прибувати до слідчого у разі виклику. Також вона зобов'язана брати участь у судових засіданнях. Крім того, Звіробій повинна здати свої паспорти, а також не залишати територію Києва і Київської області.

, що транслювався у прямому ефірі на фейсбук-сторінці народної депутатки Софії Федини 26 жовтня 2019 року. У зухвалій манері та з використанням ненормативної лексики жінки прокоментували візит глави держави до Золотого та його надемоційну бесіду з добровольцем.

У зверненні Звіробій та Федини до президента пролунали такі слова: "Ти там частіше їзди, там тебе підірвуть, хто-небудь там тебе підірве… Там ненароком може вибухнути граната, там бувають обстріли".

Після цього Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти депутатки Верховної Ради від "Європейської солідарності" Софії Федини. Маруся Звіробій була спочатку свідком у цій справі.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...