У США "дуже стурбовані": Росія поділилася ядерними секретами з Іраном в обмін на ракети, - The Telegraph

Велика Британія та США побоюються, що Росія могла поділитися ядерними секретами з Іраном в обмін на ракети для використання у війні проти України. Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України.

У матеріалі йдеться, що на своєму саміті у Вашингтоні прем'єр Британії Кір Стармер і президент США Джо Байден обговорили загрозу від посилення військової співпраці з боку двох найбільших супротивників Заходу.

Це сталося через кілька днів після того, як повідомилося, що Іран накопичив чотири «значні кількості» збагаченого урану, кожну з яких можна було б використати для виготовлення ядерної бомби. Минулого тижня держсекретар США Ентоні Блінкен під час своєї поїздки до Лондона попередив, що своєю діяльністю дві країни створюють «ще більшу небезпеку» у світі.

«Зі свого боку, Росія ділиться технологіями, до яких прагне Іран, – це вулиця з двостороннім рухом – включно з ядерними питаннями, а також деякою космічною інформацією», – сказав Блінкен.

Хоча Великобританія, Франція та Німеччина попереджали, що Тегеран збільшив запаси урану, неясно, чи є у нього можливості для створення ядерної зброї, пише The Telegraph.

В Бєлгороді ліквідували пропагандиста центрального московського телеканалу, який особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України - ГУР (відео)

понеділок, 16 вересень 2024, 20:11

Напередодні у російському Бєлгороді було вбито пропагандиста Алєксандра Коробова, відомого як "Краб". Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у понеділок, 16 вересня, передають Патріоти України. "За наявною інформацією, 1...

Ще один злочин агресора: У ЦНС розповіли, що росіяни сховали на Запорізькій АЕС

понеділок, 16 вересень 2024, 18:22

Росіяни продовжують використовувати територію Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) для розміщення своїх військ і зберігання боєприпасів. На станції перебувають до 1300 осіб росгвардії, включаючи підрозділи ОМОН "Ахмат-1" та СОБР "Агат". Частина ві...