У США натякнули Путіну, що в них є зброя, щоб дістати його навіть у бункері, - Піонтковський

Володимир Путін продовжує погрожувати світові ядерною зброєю. На це американці натякнули президенту Росії, що дістануть його навіть у бункері. Про це розповів російський публіцист Андрій Піонтковський в ефірі 24 каналу, передають Патріоти України.

На його думку, вся інформація від США про підготовку війни показує, що в них чудова розвідка, але йдеться про електронну розвідку, а не звичайних агентів. Як наголосив Піонтковський, тим більше, американці стежать за всім ядерними об’єктами Росії.

"Наприклад, були розмови, що на крейсері "Москва" була крилата ракета, яка могла мати ядерне оснащення. Але всі ракети потонули. В Пентагоні підтвердили, що якби така ракета там була встановлена, то це означало б високий ступінь ядерної готовності", – додав експерт.

За його словами, американці нарешті вирішили покінчити з паралізуючим ядерним шантажем Росії. "Зокрема, вони нагадали, що вони за цей час створили цілий арсенал зброї, зокрема, на підводних човнах в них встановлені невеликі тактичні ракети", – сказав Піонтковський.

Він наголошує, що це означає, що американцям є чим відповісти на можливість застосування Росією ядерної зброї. Більше того, з’явилося повідомлення в американських ЗМІ, що вони розробили малі боєприпаси проникаючої сили, які можуть пробити будь-який бункер. Це прямий натяк Путіну, що якщо він реалізує свій шантаж з ядерною зброєю, то вони його там дістануть, – заявив Піонтковський.

Тому він думає, що цей інтерес до бомбардування України в Росії "оживився" через те, що росіяни зрозуміли, що їм краще не лізти з погрозами ядерної зброї. До слова, Андрій Піонтковський сказав, що можливість ядерного удару по території України раніше не обговорювалась. Такі шанси до квітня були мізерними, адже Путін погрожував НАТО. А зараз атака ядерною зброєю на країни Альянсу вже майже нереальна.

Джерело: 24 канал

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...