Невже підуть на поступки? У США назвали умови переговорів з РФ щодо "гарантій безпеки" - раніше Москва вимагала термінової відповіді

У Сполучених Штатах Америки заявили, що переговори з Російською Федерацією щодо "гарантій безпеки" можуть відбуватися лише в умовах деескалації ситуації на кордоні з Україною. При цьому в Білому домі наголосили, що під час діалогу також має бути координація з Європейським Союзом, зазначають Патріоти України.

Таку відповідь на вимоги Москви дав помічник президента США з питань безпеки Джейк Салліван за підсумками розмови із помічником президента РФ Юрієм Ушаковим. Про це повідомляє пресслужба Білого дому. У США наголосили, що діалог можливий за безліччю каналів дипломатії, включно з двосторонньою взаємодією Росія-НАТО та ОБСЄ. Водночас у Білому домі наголосили, що переговори мають враховувати всі побоювання щодо дій Росії біля кордонів України.

Нагадаємо, раніше у Кремлі передали Вашингтону свої пропозиції щодо розробки так званих юридичних гарантій безпеки, які стосуються розширення НАТО. Росія заявила, що готова розпочати переговори з цього питання негайно.

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: