У Сухопутних військах визначились з кращими снайперами

В Сухопутних військах Збройних Сил України визначились з кращими снайперами.

В Сухопутних військах визначились з кращими снайперами

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю оперативного командування «Південь».

На турнір з першості на кращу снайперську пару серед частин та підрозділів командування Сухопутних військ ЗСУ прибуло 10 команд із військових частин оперативних командувань «Захід», «Схід», «Північ», «Південь» та 169-го центру підготовки «Десна».

Впродовж трьох днів учасники виконували вправи зі стрільби вдень та в ночі, стрільби з незручних положень, влучали в ціль з автівок та бронетехніки.

Загалом змагання включали 17 складних вправ на влучність серед представлених команд.

Один з етапів змагань зі снайпінгу

За підсумками змагань були визначені кращі снайперські пари Сухопутних військ Збройних сил України серед команд, які брали участь у турнірі.

Кращими в усіх заліках стали представники 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка (ОК «Схід» ). «Бронзу» здобули снайпери 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка (ОК «Південь»).


Джерело


Опублікував: Андрій Савчук

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...