У Сумській області росіяни захопили в полон шістьох українських прикордонників (відео)

Шестеро українських прикордонників, які охороняли кордон у Сумській області, потрапили в полон. Про те, що прикордонники нібито здалися в полон повідомив губернатор Курської області Росії Роман Старовойт, передають Патріоти України.

Він також опублікував відео того, як чоловік, імовірно один з полонених, «дає свідчення» росіянам.

Він говорить, що незадоволений ситуацією в Україні, зокрема процесом мобілізації, звинувачує посадовців у привласненні державних коштів та закликає «здаватися в полон». На формі чоловіка немає шевронів чи інших розпізнавальних знаків.

Громадське із посиланням на своє джерело повідомляє, що до взяття прикордонників в полон причетна диверсійно-розвідувальна група з Росії.

Видання Кордон.Медіа повідомило, що бійці, імовірно, потрапили в полон під час одного з бойових зіткнень з ворогом, захищаючи прикордоння.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...