У супроводі військових: Зеленський і Туск приїхали в Станицю Луганську (фото)

Президенти поспілкувалися з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і місцевими жителями і ознайомилися з гуманітарними проектами, які реалізуються за підтримки ЄС.

Президент Володимир Зеленський і президент Європейської ради Дональд Туск побували в районі розведення сил і засобів у Станиці Луганській. Про це повідомляє в Facebook штаб ООС, передають Патріоти України.
Зазначається, що Зеленського і Туска супроводжували начальник Генерального штабу - головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Руслан Хомчак, командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сірський і глава Держприкордонслужби Сергій Дайнеко.
Повідомляється, що на КПВВ Станиця Луганська генерал-лейтенант Сірський ознайомив Зеленського і Туска з поточною ситуацією на цій ділянці. Президенти поспілкувалися з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і місцевими жителями і ознайомилися з гуманітарними проектами, які реалізуються за підтримки ЄС.
На території КПВВ Зеленський поклав квіти до пам'ятного знаку українським воїнам, які загинули в боях з російськими окупантами. Зеленському та Туску представили результати роботи груп розмінування: докази агресії РФ у вигляді залишків боєприпасів, знайдених піротехнічними групами.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...