У Сибіру жінки підпалили регіональний офіс партії Путіна (відео)

У Пермі жінки підпалили офіс Єдиної Росії

У Пермі дві жінки вночі підпалили регіональний офіс партії Єдина Росія. Про це повідомляє Радіо Свобода в четвер, 24 жовтня, передають Патріоти України.

Повідомлення про пожежу в будівлі надійшло близько опівночі, загальна площа пожежі, яку вже загасили, становила 40 кв. метрів.

Підпал влаштували дві жінки. Вони потрапили на камери відеоспостереження, в руках у них було сім пляшок із запальною сумішшю - за кількістю вікон в офісі. Вони розбили вікна в будівлі і кинули всередину два коктейлі Молотова. Одна з них сама зазнала опіків.

Наразі особи підозрюваних в підпалі поки не встановили, жінки не затримані.


Представник пермської Єдиної Росії В'ячеслав Григор'єв заявив, що того дня з офісу партії відправляли гуманітарний вантаж вагою три тонни на війну в Україні. У партії вважають, що підпал був помстою за підтримку війни проти України.

Внаслідок російського удару по житловому будинку в Дніпрі загинула дружина та донька поліцейського

субота, 26 жовтень 2024, 11:30

Внаслідок російського удару по житловому будинку в Дніпрі загинула дружина та донька поліцейського. Молодшу доньку слідчого вдалося врятувати, заявив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. Також за інформацією ОВА, ...

Явний "сигнал": Сі поспілкувався з Путіним у Казані й обмежив експорт дронів, - ЗМІ

субота, 26 жовтень 2024, 10:47

24 жовтня в Казані завершився саміт БРІКС, де президент РФ Володимир Путін провів переговори з головою КНР Сі Цзіньпіном. Цього самого дня міністерство торгівлі КНР спеціально скликало пресконференцію, і офіційний представник Хе Яньдун заявив, що з 1 г...