У Таллінні розклеїли листівки, де Орбана порівнюють із Гітлером (фото)

У столиці Естонії з’явилися кілька листівок, на яких зображено прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана з вусами німецького диктатора Адольфа Гітлера й червоною свастикою на лобі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на RTL.

Уперше фотографії листівок з’явилися на онлайн-форумі Reddit. Стверджується, що їх можна було побачити на кількох площах Таллінна й навіть на будівлі угорського посольства – ними обклеїли герб країни.

На листівках, окрім Орбана в образі Гітлера, міститься такий текст (де Орбана, ймовірно, помилково названо "президентом" Угорщини), після якого вміщене посилання на сайт правозахисної організації Human Rights Watch:

"Це Віктор Орбан, президент Угорщини. Йому подобається російське вторгнення в Україну і, оскільки йому подобаються мертві українці, він розпорядився звести російську АЕС у своїй країні. УГОРЩИНА Є КОЛАБОРАНТОМ РОСІЇ ТА НЕ ПОВИННА БУТИ ЧЛЕНОМ ЄС. Прошу виявити естонські цінності і сказати Угорщині, що вона більше не може купувати російські енергоносії, які фінансуються кров'ю українського народу". Угорська влада поки не коментувала розміщені в Таллінні плакати.


Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...