У Тамбові хлібокомбінат виробляє дрони для війни проти України - пропагандист похвалився, що ті пахнуть випічкою (відео)

У Тамбові хлібокомбінат виробляє дрони для війни проти України: пропагандист похвалився, що ті пахнуть випічкою. ВІДЕО

У Росії тамбовський хлібокомбінат почав виробляти дрони для війни проти України. Кремлівський пропагандист похвалився, що ті пахнуть випічкою, передають Патріоти України.

Відповідний ролик з’явився в соцмережах. Пропагандист розповів, що ще з радянських часів майже всі заводи в Росії мали подвійне призначення.

"Вчора робили макарони, а сьогодні вже патрони. Ось так і тут, хочете батони, а хочете дрони. Уявляєте, вони ще пахнуть свіжим хлібом", – сказав він.

Заступник гендиректора заводу Валерій Ляшенко розповів, що завод випікає 60 видів продукції хліба, а водночас встигає робити дрони для окупантів.

Виробництво безпілотників налагоджено в окремому приміщенні. Щомісяця підприємство випускає близько 230-250 апаратів. За даними російських ЗМІ, такій практиці вже мінімум пів року.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...