"У того тиск, в іншого кашель": Окупант поскаржився на погану якість нової партії "мобіків". Перехоплення

Російські окупанти незадоволені "якістю" поповнення з "мобілізованих" мешканців окупованої Донеччини. Незважаючи на те, що на війну проти України набрали відносно молодих чоловіків, багато з них мають значні проблеми зі здоров'ям передають Патріоти України.

Військкомати на окупованій частині Донецької області "гребуть" чоловіків без розбору – воювати відправляють і тих, хто страждає від хронічних захворювань, і тих, у кого переламані кінцівки, при цьому воювати новоспечені "громадяни РФ" не бажають. Про це окупанти говорять між собою у перехопленій розмові, запис якої OBOZREVATEL отримав від власних джерел у правоохоронних органах.

Судячи зі скарг одного з окупантів, незважаючи на те, що свіже поповнення складається з відносно молодих чоловіків, у багатьох з них – серйозні проблеми зі здоров'ям. Він заявляє, що користі від таких "мобіків" не буде жодної.

"Старих немає, коротше, ну, такі як би, в основному, бл*дь, всі молоді. Ну зараз ось, бл*дь, шикування, я їх вишикував, перераховував – почалося, бл*дь: в одного перд*ж, у третього кашель, бл*дь. Один, коротше, з поламаним "веслом" (рукою. - Ред.) у мене тут бродить, бл*дь, теж, нах*й, троє, бл*дь, за списком у мене, бл*дь, хворих, коротше, взагалі їх нах*й у мене зі мною нема, бл*дь. Ну такі, бл*дь: у одного тиск, у третього чхання бл*дь, вже, коротше, почалося, бл*дь", - обурюється поганою "якістю" поповнення окупант.

Судячи з розмови, саме таких людей "мобілізували" через окупаційні військкомати на захопленій Росією частині Донецької області, зокрема в окупованих з 2014 року Ясинуватій, Макіївці та Донецьку.

"Роки, коротше, починаючи там, ну 86-й, 88-й, зрозумів, там 91-ий є, є навіть один 99-го, зрозумів, роки, бл*дь, випуску, бл*дь. Такі там, молоді всі", - обговорюють між собою окупанти.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...