У тому числі - автобусний завод: У Львові знайшли 80 російських компаній

Близько 80 підприємств, що зареєстровані на території Львова, повністю або частково належать росіянам. Усю інформацію про них уже передано до військової адміністрації. Влада ж міста має намір націоналізувати ці підприємства. Про це у Facebook повідомив мер Львова Андрій Садовий, передають Патріоти України.

Він зазначив: нещодавно ухвалений закон про націоналізацію дозволяє зробити так, "аби у Львові та всіх інших містах України не було навіть маленької частки, яка може належати ворогу".

При цьому Садовий розповів, що вже запропонував націоналізувати будівлі, розташовані на території Львівського автобусного заводу (ЛАЗ). Після націоналізації на території заводу місто, за його словами, збудує муніципальний індустріальний парк.

"Цей завод ще з 90-х років належить росіянам. Це величезна територія близько до центру міста, яка може стати базовою локацією для виробництва електромобілів. Також вже є західні інвестори, які готові запустити виробництво електродвигунів. Дорожня карта вже готова. Чекаємо на рішення Кабміну та РНБО", – зазначив він.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...