У Третій штурмовій розповіли, чи пов'язаний цинічний удар РФ по Костянтинівці з подіями на Курщині

Для цинічних і жорстоких ударів по цивільних об'єктах росіянам не потрібні жодні причини. Тому нема підстав пов'язувати цинічну атаку по супермаркету у Костянтинівці на Донеччині і події у Курській області. Таку думку висловив майор ЗСУ, екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін, передають Патріоти України.

"На 11-й рік війни варто уже перестати пояснювати удари та терористичні акти РФ нашими діями. Тобто, удар по Костянтинівці – це ніяка не відповідь на роз**бану колону в Курській області", – наголосує Жорін.

Військовий певен, що росіянам абсолютно не потрібні жодні причини, щоб завдати ракетний удар по супермаркету, скинути кілька КАБів на велике місто, підірвати ГЕС і тд. "Навпаки, лише максимально агресивними діями проти РФ ми можемо наблизити завершення війни", – певен заступник командира 3 ОШБр.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...