"У Трускавці було не навчання": Політолог розповів, навіщо Зеленський влаштував тренінг для "слуг народу"

Головною небезпекою для президента зараз є підкуп нових депутатів олігархами і залучення їх в свою орбіту впливу.

Тренінг в Трускавці для новообраних народних депутатів від партії «Слуга народу» був насправді їх «психологічним накачуванням» з боку оточення президента України Володимира Зеленського. Таку думку висловив відомий політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

«У Трускавці було не навчання - тому що навчити чогось за тиждень неможливо. У Трускавці було психологічне накачування і створення команди: побудова субординації і ланцюжків відповідальності, позначення меж дозволеним і обов'язковим», - вважає він.
За його словами, головною небезпекою для Зеленського зараз є підкуп нових депутатів олігархами і залучення їх в свою орбіту впливу. «Головна небезпека для "Слуги народу" і Зеленського на даний момент: швидка скупка депутатів олігархами. Це відразу унеможливить будь-які зміни, якщо вони дійсно планувалися. І таке накачування - це один з інструментів для недопущення "скупки голосів в роздріб», - заявив Голобуцький.


Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...