У центрі Москві відомий пранкер вчинив масштабну ДТП, постраждала автівка прес-секретаря Путіна

У центрі Москви сталася масштабна ДТП за участю службового автомобіля прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова. В аварії постраждали 5 машин, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За інформацією ЗМІ, спікера Путіна в момент аварії не було в авто. Водій службового автомобіля також не постраждав, шкоди завдано самій машині.

За даними Дептрансу, аварію спровокував спорткар Audi RS 6 Avant, який вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з чотирма автомобілями. В результаті аварії серйозно постраждала жінка-водій, вона знаходиться в реанімації.

Деякі російські ЗМІ повідомляють, що за кермом спорткара перебував відомий блогер Едвард Біл, який після зіткнення пересів на пасажирське місце. Сам Біл стверджує, що прибув на місце події після зіткнення. За словами пранкера, за кермом спорткара був його друг.

Дептранс також повідомляє, що на машині блогера було понад 400 штрафів за перевищення швидкості. При цьому штрафи не виписували, тому що автомобіль був знятий з обліку і їздив за підробленими номерами.

Як повідомляє телеграм-канал Life Shot, в реанімацію після ДТП потрапила 40-річна консультант Держдуми Марія Артемова. Також в аварії постраждала 33-річна власниця червоної “Ауді” Юлія Орлова. У неї діагностували забій грудної клітини.

На кадрах моменту ДТП видно, що саме синя Audi вилетіла на зустрічну смугу і спровокувала аварію.

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...