У цій країні його зобов'язані заарештувати: Путін наступного тижня відвідає Монголію

Російський диктатор Володимир Путін 3 вересня відвідає з візитом Монголію. Там його можуть заарештувати за ордером Міжнародного кримінального суду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Кремля.

Як зазначили у Кремлі, Путін відвідає Монголію на запрошення президента країни Ухнагійна Хурелсуха. Він планує взяти участь у заходах, присвячених "перемозі радянських і монгольських сил над японцями на річці Халхін-Гол".

Варто зауважити, що Монголія у 2000 році підписала Римський статут. При цьому країна ратифікувала його у 2003 році. Таким чином, вона є учасником Міжнародного кримінального суду та зобов'язана виконувати його рішення.

Більше того, у грудні 2023 року суддя з Монголії вперше став суддею МКС. Президент країни тоді вихвалявся, що це - "ознака зростання та зміцнення репутації країни на міжнародній арені та довіри міжнародних організацій до Монголії". Це буде перший візит російського диктатора до країни, яка ратифікувала Римський статут.

"Ми щодня відзначаємо на карті втрату населених пунктів": Аналітик песимістично описав ситуацію на Донеччині

четвер, 29 серпень 2024, 22:55

Аналітик і співзасновник DeepState Роман Погорілий називає ситуацію на Покровському напрямку критичною через значне просування ворога та хаос, який відбувається під час його стримування. Про це він говорив в ефірі телеканалу "Київ 24", передають Патріо...

У цій країні його зобов'язані заарештувати: Путін наступного тижня відвідає Монголію

четвер, 29 серпень 2024, 20:29

Російський диктатор Володимир Путін 3 вересня відвідає з візитом Монголію. Там його можуть заарештувати за ордером Міжнародного кримінального суду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Кремля. Як зазначили у Кремлі, Путін від...