У Туркменістані делегацію із РФ зустріли перевернутим триколором (фото)

Пізніше кольори триколора поміняли в фоторедакторі і опублікували знімок на урядовому сайті.

Представники влади Туркменістану осоромилися під час візиту високопоставленої делегації з Санкт-Петербурга, зустрівши їх перевернутим російським прапором. Інцидент стався ще минулими вихідними, але ЗМІ звернули на це увагу лише зараз, зазначають Патріоти України.

Прикре фото із зустрічі губернатора Ленінградської області РФ Олександра Беглова з віце-прем'єром Туркменістану Сердаром Бердимухамедовим і главою МЗС Рашидом Мередовим з'явилося на сайті офіційного видання уряду Санкт-Петербурга.

Аналогічний знімок опублікували й на сайті уряду регіону, але з однією відмінністю - російський триколор виглядав вже майже нормально. Втручання фоторедактора видавав тільки рожевий відтінок верхньої білої смуги на прапорі.

Як ленінградський губернатор відреагував на подібний курйоз, залишилося невідомим.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...