У тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух - у небо піднявся чорний дим

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області у четвер, 10 листопада, пролунав потужний вибух. Після цього в небо піднявся чорний дим. Про це повідомляє "РІА Мелітополь" та міський голова Іван Федоров, передають Патріоти України.

Міський голова Мелітополя повідомив, що в місті було чути чотири гучні вибухи. Після цього в небо піднявся чорний дим.

Видання "РІА Мелітополь" додало, що вибухи лунали в південній частині міста. Також ЗМІ публікує фото з окупованого українського міста. Що саме сталось в Мелітополі наразі невідомо.

Ситуація у Мелітополі

Російські окупанти 26 лютого зайшли на територію Мелітополя. 1 березня місто було повністю окупованим. Через 10 днів, 11 березня, росіяни викрали міського голову Мелітополя Івана Федорова та катували його. Згодом мера окупованого міста було звільнено.

Саме Мелітополь став чи не центром партизанської війни проти російських загарбників. Це місто навіть перебуваючи в окупації чинить спротив.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...