У тимчасово захопленому Мангуші пролунали вибухи: Кілька десятків росіян стали "хорошими"

В селищі Мангуш Донецької області прилетіло по місцю розміщення російських окупантів, внаслідок чого їх стало на два десятки менше. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його словами, близько 01:00 вибухи пролунали в Маріупольському районі. Тепер "бавовна" сталася неподалік у Мангуші. "Трохи "кари небесної" завітало в розміщення окупантів", - написав Андрющенко.

Він повідомив, що після прильоту попередньо відомо про щонайменше 20 "хороших руських", та 7 поранених, які "ще вирішують, чи то воні будуть хороші, чи демобілізація за станом здоров’я".

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...

"Чорна діра" над Балтикою: ЗМІ заявили, що глушити GPS-сигнали на східному фланзі НАТО може надсекретна російська зброя

субота, 4 травень 2024, 7:24

За словами журналістів, є думка, що за перешкодами GPS на східному фланзі НАТО стоїть надсекретна російська зброя "Тобол". За вісім місяців близько 46 тис. літаків повідомили про проблеми з GPS над Балтійським морем, передають Патріоти України. Як пиш...