У Варшаві затримали українців, котрі погрожувала вчинити теракт, - польська поліція

Польська поліція затримала трьох громадян України – двох чоловіків та жінку, які на записаному в Інтернеті відео погрожували вчинити у Варшаві теракт. Про це з посиланням на прес-секретаря польської поліції, зазначають Патріоти України.

"Завдяки швидкій і дуже хорошій взаємодії відділів, які протидіють кіберзлочинності головного управління поліції і поліції Варшави, а потім криміналістів, ми детально встановили місце перебування цих осіб",- заявив прес-секретар польської поліції Маріуш Цярка.

Він додав, що вони були затримані підрозділом кримінальної поліції в рамках дій щодо гарантування безпеки міжнародних заходів з 80-річчя початку Другої світової війни, що відбулися 1 вересня у Варшаві.

Речник поліції повідомив, що в місці перебування громадян України було виявлено зброю, яку передано на експертизу. За попередньою інформацією, ця зброя не є вогнепальною. Поліція допитала затриманих осіб.

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...