"У вас не буде ніякої бандерівщини!": Соловйов розкрив сценарій Росії з "мирного" референдуму України (відео)

Пропагандист Кремля додав, що Україна нібито зобов'язана усвідомити свою нерозривність з "братньою" Росією.

Володимир Соловйов. Фото: скріншот з відео.

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов висловив надію на те, що референдум про мирні переговори з Росією змусить Україну повернутися в орбіту впливу країни-агресора і здатися перед терористами "Л/ДНР". Нахабний план рупор злочинного путінського режиму озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"У разі референдуму не буде вашого дегенеративного походу в НАТО, не буде у вас війни на Донбасі. Ви покаєтеся перед жителями Донбасу, на колінах приповзете і скажете: "Вибачте нас за це!". У вас буде російська мова, у вас не буде ніякої бандерівщини!" – сказав Соловйов.

Він додав, що Україна нібито зобов'язана усвідомити свою нерозривність з "братньою" Росією, без якої існування нашої країни, в його розумінні, неможливе.

"Тому що великий український народ мудрий і він пам'ятає, з якими періодами історії пов'язані його успіх і розвиток. І він пам'ятає, що тільки разом з російським народом, від якого він насправді не відрізняється!" – нахабно підсумував пропагандист.

Джерело: Обозреватель

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...