"У вас же агрессия, аннексия и вот это вот все. А потом вы скачете в резиновых масках, с кровоподтеками!": Ківа засвітився у студії пропаган**ів Путіна і осоромився заявою (відео)

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Ківа з'явився в ефірі російського пропагандистського каналу, щоб пояснити свою витівку з маскою Джокера в Раді. Він заявив, що українська влада нібито грає на руку західним і американським партнерам України, "фактично виконуючи під указку ті проекти, які спускають зверху", передають Патріоти України.

Свою витівку депутат назвав протестом "народного депутата і громадянина, який сказав, що буде боротися і викривати тих, хто називає себе "слугами народу".

У відповідь ведуча пропагандистського каналу Ольга Скабєєва в грубій формі закликала політика не псувати імідж України "Я закликаю не сміятися на цю тему. Це ж серйозно. Це ж імідж України, ви ж у НАТО йдете, у вас же агресія, анексія і ось це ось все. А потім ви скачете в гумових масках, із синцями! Чому ви злий клоун, врешті-решт, а не добрий?!" – накинулася вона.

"Я домігся того, щоб люди почули. Сьогодні триває тиск на свободу слова і ухвалюють ті закони, які фактично є вбивчими для країни і для народу України. І ми як опозиційна партія маємо цьому протистояти. У нас сьогодні існує тиск на ті канали, які дають збалансовану політику, і це породжує протест", – відповів Кива.

Він додав, що український парламент перетворився на ще одну циркову виставу. Водночас депутат вважає, що політика зараз мусить бути більш яскравою.

"Сумно від того, що відбувається в цьому парламенті. Вони мають побачити і зрозуміти своє обличчя, а не ту особу, яку вони звикли малювати і славити на екранах телевізорів – добре завуальовану, з хорошими тезами", – переконаний Кива. Він додав, що вести яскраву політику можна повчитися у Володимира Жириновського.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...