У весільному платті і з iPhone: У Раді помітили нардепку-"багіню" (фото)

У мережі з'явилося свіже фото народного депутата з фракції "Слуга народу" Ірини Аллахвердієвої із залу парламенту, воно викликало підвищений інтерес користувачів. Знімок народної обраниці опублікувало співтовариство "Баба і кіт" в Facebook, передають Патріоти України.

Так, у нардепа в руках був виявлений iPhone останньої марки, вартість якого перевищує 40 тисяч гривень, про що написали адміністратори.

"Діджіталізація на марші. Депутат фракції "Слуга народу" Ірина Аллахвердієва вже з новим айфоном 11 Max pro, який можна купити зі знижкою по 40 999 грн", - зауважили автори публікації.

При цьому користувачів мережі також збентежив наряд депутата - вона була в білому "вечірньому" плаття, яке більше підходило для весілля або урочистого заходу. Також окремі коментатори натякнули на можливе хірургічне втручання на обличчі Аллахвердієва.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...