У весільному платті і з iPhone: У Раді помітили нардепку-"багіню" (фото)

У мережі з'явилося свіже фото народного депутата з фракції "Слуга народу" Ірини Аллахвердієвої із залу парламенту, воно викликало підвищений інтерес користувачів. Знімок народної обраниці опублікувало співтовариство "Баба і кіт" в Facebook, передають Патріоти України.

Так, у нардепа в руках був виявлений iPhone останньої марки, вартість якого перевищує 40 тисяч гривень, про що написали адміністратори.

"Діджіталізація на марші. Депутат фракції "Слуга народу" Ірина Аллахвердієва вже з новим айфоном 11 Max pro, який можна купити зі знижкою по 40 999 грн", - зауважили автори публікації.

При цьому користувачів мережі також збентежив наряд депутата - вона була в білому "вечірньому" плаття, яке більше підходило для весілля або урочистого заходу. Також окремі коментатори натякнули на можливе хірургічне втручання на обличчі Аллахвердієва.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...