У Венедіктової відкрили провадження за фактом стеження за Порошенком, - Володимир Ар'єв

Досудове розслідування доручено здійснювати слідчим Державного бюро розслідувань.

Офіс генпрокурора України відкрив кримінальне провадження за фактом стеження за п'ятим президентом України, нардепом від "Європейської солідарності" Петром Порошенком. Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв у Facebook, передають Патріоти України.

"Офіс генпрокурора відкрив провадження через стеження за Порошенком на автомобілях із номерами, відсутніми в реєстрі" - зазначив нардеп.

Розслідування справи доручили Державному бюро розслідувань. "Кримінальне провадження було відкрито 12 червня за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу)", - зазначено у відповіді ОП скан-копію якої опублікував депутат.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...