У Верховній Раді розводять руками, стверджуючи, що не в змозі покарати скандального екс-"слугу народу" Юрченка

Голова підкомітету з питань Регламенту Верховної Ради Павло Фролов заявив, що Комітет не має «інструментів» для покарання народного депутата Олександра Юрченка, який скоїв ДТП, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

«Якщо звернення щодо дій пана Юрченка до Комітету надійде – Комітет його може розглянути, проте інструментів «покарання» у Комітету немає», – сказав Фролов.

Він зазначив, що закон «Про статус народного депутата України» вимагає від народних депутатів дотримуватися загальновизнаних норм моралі, завжди зберігати власну гідність, поважати честь і гідність інших народних депутатів, службових та посадових осіб і громадян, утримуватись від дій, заяв та вчинків, що компрометують його самого, виборців, Верховну Раду.

Проте, за словами Фролова, законодавчий акт не встановлює, яким чином за невиконання цих вимог депутата можна притягнути до відповідальності.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...