У відому лікарню на Мангеттені: Патріарха Варфоломія знову госпіталізують у США

Вселенський патріарх Варфоломія наразі перебуває з візитом у США. Однак 3 листопада його знову доведеться покласти в лікарню, передають Патріоти України.

Варфоломія оглянули в лікарні Mount Sinai на Мангеттені. Він проконсультувався щодо свого здоров'я зі спеціалістами.

Чому Варфоломія госпіталізують

За результатами огляду, вирішили госпіталізувати патріарха. У медзакладі йому мають провести ангіограму, тобто рентген судин. Після цього оцінять необхідність встановлення стенту. Інших деталей про стан здоров'я патріарха не уточнюють.

Попередня госпіталізація патріарха

Варфоломія вже клали до лікарні у Вашингтоні 24 жовтня. У другий день візиту до США, перед відправленням на службу в собор Святої Софії, патріарху стало погано.

Стверджували, що самопочуття погіршилось через тривалий переліт до США та завантажений графік. Тому лікарі порадили Варфоломію відпочити. До слова, Варфоломій мав пробути з візитом у США до 3 листопада. Однак тепер, ймовірно, йому доведеться затриматись.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"