У відставленої, але не зовсім Юлії Мендель сьогодні подвійне свято

Мендель, мама і дочкаЮлія Мендель, яка залишає пост прес-секретаря Володимира Зеленського, 2 травня відзначає подвійне свято. У цей день у рідному Генічеську ювілей святкує Майя Мендель, мама Юлії, зазначають Патріоти України.

«Сьогодні моїй мамі — 60. І немає більшого щастя, ніж сказати їй „Люблю“ в цей день. І нехай Божа благодать буде з вами завжди. Христос Воскрес!» — написала Юлія в Instagram.

За два дні Юлія Мендель так і не прокоментувала перестановки в Офісі президента. Про її відставку 30 квітня першими повідомили ЗМІ, а потім інформацію підтвердив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Він зазначив, що журналістка не йде з команди президента, а зосередиться на роботі по взаємодії з іноземними ЗМІ. Зміни радник Андрія Єрмака пояснив реорганізацією комунікаційної роботи Офісу президента. Юлія Мендель пропрацювала на посаді майже два роки.

Тим часом Юля Мендель по приїзду показала рідне обійстя...

А також, як сім'я відзначала мамин ювілей. На святковому столі були і паски, і великий фруктово-вершковий торт.

Нагадаємо, Юлія Мендель пропрацювала прес-секретарем Зеленського майже два роки — з червня 2019 го. Про свою сім'ю скандальна помічниця Зеленського розповідала мало, але з соцмереж стало відомо, що батьки Мендель — медпрацівники з Херсона.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...