У військ Путіна великі проблеми: Прорив у Бєлгородську область може послабити російську оборону, - Reuters

На думку військових аналітиків, успішна операція у Бєлгородській області може змусити Кремль відвернути війська від лінії фронту, поки Київ готує великий контрнаступ, і завдати Москві психологічний удар. Про це йдеться у свіжому матеріалі Reuters, передають Патріоти України.

Експерти також додали, що хоча Київ заперечує будь-яку участь, це найбільший рейд в РФ з території України з початку повномасштабного російського вторгнення, і він майже напевно був скоординований з українськими Збройними силами.

"Українці намагаються відтягнути росіян в різні боки, щоб відкрити проломи. Росіяни змушені посилати підкріплення", - пояснив аналітик Королівського інституту об'єднаних служб Ніл Мелвін.

Як повідомляється, прорив стався далеко від епіцентру бойових дій, приблизно за 160 км від лінії фронту на півночі Харківської області. "Їм (росіянам) доведеться відреагувати на це і ввести туди війська, а потім розмістити багато військ уздовж всієї прикордонної зони, навіть якщо це не той шлях, яким йдуть українці",- сказав Мелвін.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...