У Вінниці та в інших регіонах пролунали вибухи

У Кременчуці та Вінниці було чутно звуки, схожі на вибухи. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький у фейсбуці, передають Патріоти України.

"Було чутно звук схожий на вибух. На території Кременчука надзвичайних ситуацій не зафіксовано. Зберігайте спокій. Очікуйте на офіційну уточнену інформацію", - пише Малецький.
Також повідомляється про звуки вибухів на Вінниччині. "На Вінниччині було чутно звуки, схожі на вибухи. Чекаємо офіційної інформації. На території Вінницької міської територіальної громади надзвичайних ситуацій не зафіксовано. Залишайтесь в укриттях до відбою повітряної тривоги. Зберігаємо спокій", - написав міський голова Вінниці Сергій Моргунов у телеграмі.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...