У владі заплутались: ГПУ спростувала слова генпрокурора Рябошапки про судимість "слуги" Іванісова

Тепер у відомстві стверджують, що перевірка цієї інформації триває.

Руслан Рябошапка. Фото: РБК.

Генеральна прокуратура спростувала слова глави відомства Руслана Рябошапки щодо погашеної судимості нардепа з фракції «Слуга народу» Романа Іванісова. Про це йдеться в заяві ГПУ, передають Патріоти України.

«Інформація про підтвердження погашеної судимості одного з народних депутатів України, озвучена сьогодні під час брифінгу в Генеральній прокуратурі, не є підтвердженою», – йдеться в повідомленні ГПУ.

Зазначається, що перевірка цієї інформації триває. Генпрокуратура просить не поширювати слова Рябошапки про підтвердження погашеної судимості.

Варто зазначити, що Рябошапка, відповідаючи на питання журналіста 20 листопада, підтвердив, що нардеп вважається несудимим, оскільки його судимість погашено.

«Ця інформація, наскільки я знаю, вже перевірена… Перевірка була здійснена не нами, не ГПУ, а відповідальними органами. І там ті факти, про які йшла мова, підтвердилися», – сказав Рябошапка на брифінгу.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...