У ворога мінус ще один носій КАБів: У Північній Осетії розбився російський винищувач Су-34 - екіпаж загинув

Су-34 коштує 36 млн доларів

У вівторок, 11 червня, в Північній Осетії розбився літак Су-34 військово-космічних сил РФ. Винищувач-бомбардувальник упав у горах під час тренувального польоту - екіпаж загинув, передають Патріоти України.

У гірському регіоні Північної Осетії зазнав аварії літак Су-34 російських ВКС. Два пілоти, які перебували на борту, загинули. Про це пише ТАСС із посиланням на повідомлення Міноборони РФ.

"Літак упав під час планового навчально-тренувального польоту, попередня причина аварії — технічна несправність", — ідеться в публікації.

Винищувач, за словами журналістів, упав у безлюдній місцевості, на землі руйнувань немає. Видання Baza з посиланням на свідчення місцевих жителів повідомляє, що в горах бачили, як невідомий літальний апарат зазнає аварії. Близько опівночі він вдарився об скелю в районі села Гірський Дзуарикау.

На місце виїхали співробітники поліції та рятувальники. Попередньо, причиною катастрофи також назвали технічну несправність.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...