У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил України (ЗСУ).

Як розповідають ССО, оператори 73 морського центру СпП імені кошового отамана Антіна Головатого під час розвідки на Південному напрямку виявили місце дислокації росіян, а також їх складу боєкомплекту.

Військові завдали вогневих уражень FPV-дронам, дронами зі системою скиду, а також 122-мм гаубицею Д-30. Під час ударів були знищені:

  • капоніри з боєкомплектом;
  • 3 окупантів. Ще 5 отримали поранення;
  • місця розташування особового складу ворога.

"Я вкотре підтверджу свою головну версію": Черник оцінив, чи здатна РФ розпочати наступ на Сумщину

середа, 15 травень 2024, 6:48

РФ цілком може почати ще один новий наступ зі свого кордону в напрямку Сумщини, як раніше вони це зробили у Харківській області. Так вважає полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник. "Цілком можливо, чому ні. Загалом вздовж...

"Цей наступ створив вал інформаційного потоку": Світан оцінив, чи спробують окупанти захопити Харків

середа, 15 травень 2024, 6:22

Наступ росіян на Харківщині був підготовлений поспіхом, російські окупанти не встигли як слід підготувати сили. Про це в ефірі 24 Каналу сказав військовий експерт, полковник запасу Збройних сил України, льотчик-інструктор Роман Світан. За його словами,...