У ворога нові втрати: На одному з напрямків ЗСУ "підсмажили" сотні росіян

На Таврійському напрямку українські військові протягом минулої доби знешкодили ще понад 200 російських окупантів, знищили понад 20 одиниць їхньої техніки та склади боєприпасів. Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський наголосив, що на цьому напрямку впродовж минулої доби ворог 14 разів атакував українські позиції та здійснив 690 обстрілів, завдав одного ракетного та 21 авіаудару, передають Патріоти України.

За його словами, артилерійські підрозділи Сил оборони на цьому напрямку протягом доби виконали 1 тис. 439 вогневих завдань. Відтак, за добу вдалося знешкодити ще 204 російських окупантів, з яких ліквідовано - 67, а поранено - 137.

Крім того, українським військовим також вдалося знищити 22 одиниці військової техніки росіян. Зокрема, йдеться про танк, чотири броньовики, три артилерійські системи та міномети, реактивну систему залпового вогню, два протитанкові ракетні комплекси, два безпілотники, 11 одиниць автомобільної та дві - спеціальної техніки. Також було знищено дев’ять складів боєприпасів та три інших важливих об'єкти противника.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...