У ворога почалися великі проблеми: Війська РФ активно втрачають техніку на Луганському плацдармі

Українські захисники активно знищують бойову техніку російських загарбників на Луганському плацдармі. Втрачена техніка включає танки та броньовані машини. Про це повідомили у телеграмі Центру стратегічних комунікацій Стратком ЗСУ, передають Патріоти України.

Зазначається, що у 90-ї танкової дивізії з Чебаркуля з 26 танків боєздатними залишилося менше половини. Згідно з інформацією Центру, 4 танки знищені без можливості відновлення, ще 10 непридатні для експлуатації.

Водночас у 228-му мотострілецькому полку з Єкатеринбурга з наявних 31 танка лише два залишилися в строю. Ще 13 непридатні до експлуатації через пошкодження та поламання, 11 – ремонті, а 5 – передали іншим підрозділам для відновлення боєздатності. Подібна ситуація склалась і з БТР загарбників. У того ж 228-го МСП з наявних 82 БТР-ів боєздатними залишилися 42, 34 безповоротно знищені, а шість відправили на ремонт через поламку.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...