У ворога проблеми з авіатерором українських територій з Криму: Через масований ракетний удар вибухнув головний артилерійський склад аеродрому "Бельбек", - "Атеш"

За найбільш сміливими заявами експертів провідний аеродром російський військової авіації в Криму був практично знищений

У тимчасово окупованому Криму пошкоджено головний артилерійський склад військового аеродрому "Бельбек". Про це ввечері 15 травня повідомив рух "АТЕШ".

"Агенти "АТЕШ" зі складу військових аеродрому "Бельбек" повідомляють про точне влучання і багатогодинну подальшу детонацію головного складу ракетно-артилерійського озброєння (в/ч 80189)", – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на тому складі зберігалася більшість ракет для літаків Су-27, Су-30 і МіГ-31, які тероризують українські міста.

"Також зафіксовано значні пошкодження інфраструктури аеродрому внаслідок вторинної детонації", – додали в русі.

Зазначимо, що в ніч на 15 травня в Криму гриміли вибухи. Вони локалізувалися саме в районі аеропорту "Бельбек".

Атаки по Криму: аеродром "Бельбек"

Уночі 15 травня в районі військового аеродрому "Бельбек" в окупованому Криму гриміли вибухи.

Аналітики Defence Express зазначили, що на цій авіабазі перебувало чимало російських літаків. На опублікованих раніше знімках можна було розгледіти загалом (без урахування ймовірних машин в укриттях) 24 літаки і шість вертольотів. З них 10 Су27/30, 4 МіГ-31, 6 МіГ-29, 3 Л-39, 4 Мі-8, 2 Ко27/29, 1 Су-25. Експерти припустили, що під час атаки ATACMS могли влучити насамперед у МіГ-31.

Авіаційний експерт Богдан Долінце також зазначив, що під удар могли потрапити літаки з аеробалістичними ракетами Х-47М2 "Кинджал".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...