У ворога великі проблеми: ЗСУ під Скадовськом знищили ворожий склад боєкомплектів та військової техніки

Збройні сили України знищили склад з боєприпасами біля тимчасово окупованого Скадовська Херсонської області. Про це повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Вчора було знищено черговий склад боєкомплектів і військової техніки, яку стягнув ворог біля Скадовська. Це на околиці Скадовська, за очисними спорудами. Ворог стягнув дуже велику кількість паливно-мастильних матеріалів", - сказав він.

За його словами, місцеві жителі повідомляють про масштабну пожежу від учорашнього вечора і до сьогоднішнього ранку. Також, додав Хлань, є непідтверджена інформація про пожежу на одному зі складів біля смт Каланчак.

"Наші збройні сили послідовно вибивають тилові позиції ворога, унеможливлюючи постачання озброєння і техніки і накопичення на тимчасових складах", - зазначив він.

За його словами, логістичні артерії окупантів у Херсонській області зруйновані, не дивлячись на їхні заяви про начебто відновлення переправ. "Дуже великі проблеми в окупанта для підсилення фронту", - додав радник.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...