У Воронезькій області через перестрілку з вагнерівцями пошкоджено багато будинків

Вчора, 24 червня, внаслідок перестрілки між вагнерівцями та російськими військами у Воронезькій області РФ пошкодження отримали 19 домоволодінь. Про це повідомив голова Павлівського району області Максим Янцов, передають Патріоти України.

За його словами, перестрілка сталася поблизу Єлизаветівки Павлівського району, коли там проходила колона ПВК "Вагнер". Внаслідок пошкодження отримали 19 домоволодінь. Загрози для цілісності будинків чи надвірних споруд немає.

Янцов пообіцяв допомогти домовласникам усунути пошкодження будинків та отримати компенсацію. У той же час, за даними російського Telegram-каналу, "ВЧК-ОГПУ" під час множинних ударів по Воронезькій області вагнерівці втратили лише одну машину. Її досі не прибрали.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...